Φθάνοντας στο Lodge Vitsi

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

Το Vitsi Lodge βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Ορεστιάδας, λίγο έξω από την πόλη της Καστοριάς, στους πρόποδες του Βιτσίου:

  • Από τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι την Καστοριά σε μία διαδρομή περίπου 2 1/2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη, 5 ώρες από την Αθήνα, χωρίς στάσεις. Ωστόσο, η διαδρομή θα σας οδηγήσει μέσα από πανέμορφα τοπία, οπότε ίσως θέλετε να κάνετε μερικές στάσεις κατά μήκος του δρόμου.
  • Όλες οι μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν υποκαταστήματα στην Καστοριά. Ένα όχημα τετρακίνησης δεν είναι απαραίτητο, αν και θα χρειαστείτε ένα κανονικό όχημα για να απολαύσετε ακόμη και τους πιο αγροτικούς δρόμους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ένα αυτοκίνητο με ελαστικά ή αλυσίδες χιονιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το GPS είναι απαραίτητο ως πρόσθετη επιλογή
  • Εάν δεν θέλετε να οδηγήσετε μέχρι την Καστοριά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το ΚΤΕΛ, από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα με δρομολόγια που πραγματοποιούνται αρκετές φορές την ημέρα.
    Από το Λεωφορείο θα βρεθείτε στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
  • Θα προτιμούσατε να πετάξετε; Υπάρχει καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο της Καστοριάς. Ενοικίαση αυτοκινήτων είναι διαθέσιμη στο αεροδρόμιο μετά από ενημέρωση. ΠΡΕΠΕΙ απαραίτητα να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου πριν από την άφιξή σας στην Καστοριά, καθώς μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο εάν δεν κάνετε κράτηση.
Loading...